Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Passziv jövedelem

Mi is az a passzív jövedelem?

Én azt hiszem, hogy az egész bizonytalanság már itt kezdődik. Hogy egyáltalán mit is jelent az, hogy passzív jövedelem. Mert ha megnézem a szótárban, akkor a passzív szónak a leginkább ideillő jelentése ez: tétlen. A jövedelem pedig rendszeres bevétel. És igen, ezt a kettőt összerakva egy első hallásra igencsak vonzó kombinációhoz jutunk. Ezek alapján, ha a szótári definíciót nézzük, akkor a passzív jövedelem az egy olyan rendszeres jövedelem, amelyet tétlenül, vagyis bármilyen cselekedet nélkül kapunk. Na most nézzük csak meg ezt egy kicsit közelebbről! Mert hogy vonzó, az nem kérdéses. Nem csinálok semmit, tényleg semmit – hiszen a passzivitás ezt jelenti –, és közben meg folyik a pénz a bankszámlámra.Vegyünk egy példát. Kiadod valakinek a nyaralódat vagy lakásodat Nem csinálsz semmit csak hónapról hónapra kapod a járandóságodat érte. Ez is Passzív jövedelem. Passzív jövedelem például egy befektetés is.

Kinek van passzív jövedelme?

Nagyon gyakran halljuk, biztosan téged is kerestek már meg különböző MLM hálózatokból, hogy azért érdemes hozzájuk csatlakozni, mert ott passzív jövedelemre tehetsz szert.Vannak emberek, akik nagyon sok pénzt keresnek lényegében passzív módon ezekből a rendszerekből.

Én egy olyan lehetőséget kerestem, hogy minimális befektetéssel könnyen és rövid időn belül passzív jövedelmet építhessek fel magamnak és hozzájuthassak a befektetett összeg jutalékához. Ne gondolj sok és nagy összegre.Minimális befektetés is elég egy üzlet elkezdéséhez ami passzív jövedelmet eredményez.Szempontom volt, hogy az üzlet törvényes és biztonságos legyen.A rendszer is jól átlátható,könnyen kezelhető.